Molo longo otvoren moru

ALTERNATIVA za Rijeku
Rijeka MOŽE!

Ovo je moja vizija kako bi Molo longo mogao izgledati za manje od godine dana, Riječanima treba sadržaja zbog toga što to Riječani zaslužuju, Rijeka MOŽE!

Molo longo kao jedinu šetnicu u širem centru grada, kao mjesto za odmor i druženje svih Riječana treba urediti i dodati sadržaja kako bi povećali kvalitetu života građana.

S vanjske strane Mola longa, na samom lukobranu, otvorit ću šetnicu cijelom dužinom, od lučkog terminala do svjetionika, tako će Riječani napokon dobiti grad na moru, građani i turisti moći će uživati u pogledu na cijeli Kvarner.

Osim centra za rekreaciju i sport u sklopu kampusa na Trsatu Grad Rijeka nema niti jedno mjesto gdje se građani mogu slobodno rekreirati na otvorenome, iz tog razloga veliki broj Riječana trči po Molu longu čija podloga nije pogodna za trčanje. Uredit ću stazu za trčanje s najljepšim pogledom na Rijeku s klupicama i riječkim špinama, sve što je potrebno za mnogobrojne Riječane koji se bave sportom.

Na lukobranu ću dodati i mirne ugostiteljske objekte s terasama s kojih puca najljepši pogled na grad koji teče.

Riječanima koji se žele baviti amaterski veslanjem i jedriličarstvom približit ću navedene i ostale sportove na moru što će upotpuniti ponudu u sklopu ovog projekta: "Molo longo sa sadržajima"!

Ovaj projekt NE iziskuje velika ulaganja, a dobiti ćemo u centru prekrasno mjesto za odmor, druženje i rekreaciju, mjesto kakvo priliči Rijeci, Rijeka MOŽE!

Ovo je samo vizija, projekcija, kako bi Molo longo mogao izgledati, sve projekte kao gradonačelnik ću definirati zajedno s građanima.

#AlternativaZaRijeku